top of page
paarden
arrow-down.gif

PROFESSIONELE ACCOMMODATIE EN VERZORGING VOOR HET WELZIJN VAN UW PAARD

service1

Wat wij u te bieden hebben

Stal Il Mondo in Zulte is de place to be als u niets dan het beste wilt voor uw paard. Wij stallen paarden van eigenaars uit de onmiddellijke omgeving Machelen, Zulte, Deinze. Maar ook paardenliefhebbers van verder – Nazareth, Kruisem en Gavere – hebben de weg naar onze stallingen en manege gevonden. En dat heeft alles te maken met onze professionele infrastructuur, de liefdevolle verzorging van uw dier en de uitstekende service aan onze klanten.

Hoe we dat allemaal voor mekaar krijgen? Gewoon, omdat we grenzeloos gepassioneerd zijn door paarden.

Ruime accommodatie en faciliteiten

Bij Stal Il Mondo komt uw paard op de eerste plaats. Wij bieden goed uitgeruste pensionstallingen en trainingsstallen aan, beschikken over een kleine indoorpiste en twee verlichte buitenpistes. We hebben ook binnen- en buitenstallen, opzadelplaatsen, wasfaciliteiten en een solarium. Tegelijk zijn we er ons van bewust dat uw paard pas in topvorm blijft als het zoveel mogelijk kan buiten lopen. En dat is met onze 10 hectare weidegrond geen probleem.

Maar u vraagt zich allicht hoe we met uw paard omgaan. Zoals u hierboven al kon lezen: liefdevol én met kennis van zaken. Wij hebben vaste verzorgers in dienst die uw dier kennen. Zij verzorgen uw paard uitgebreid en volgen het minutieus op. Wij garanderen ook een dagelijkse weidegang. En met zoveel weides betekent dat heel veel vers gras tijdens de zomermaanden. Ook voor de paardrijlessen werken wij uitsluitend met gediplomeerde lesgevers. Stal Il Mondo is niet voor niets erkend door Paardensport Vlaanderen. Die erkenning hebben wij verdiend door onze niet-aflatende inzet voor het welzijn en de gezondheid van uw paard.

Nog deze extra services vermelden …
  • Wilt u met uw paard op verplaatsing gaan wandelen, naar zee of naar een wedstrijd gaan? Dan zorgen wij voor vervoer heen en terug.

  • Er heerst op onze manege ook een familiale sfeer. De paardenliefhebbers die bij ons langskomen, maken maar wat graag gebruik van ons clubhuis en gezellige bar. Het is altijd tof om met gelijkgestemden over je passie te spreken, niet?

Stal Il Mondo op stap
Service 2
Dandelion Fields
Shauni

Verhuur van paardenstallen

Op dit ogenblik hebben wij één vrije paardenstal te huur. We geven een kort overzicht van huurvoorwaarden.

Pensionstalling aan 335 euro/maand

Inbegrepen zijn:

  • dagelijks stro

  • 2x daags krachtvoer

  • 2x daags hooi

  • vrij gebruik van de volledige accommodatie

  • dagelijkse weidegang

  • korting op de groepslessen en wandelingen

Geïnteresseerd in onze pensionstallingen of trainingsaccommodatie? Bel of mail ons gerust voor inlichtingen of reservatie.

bottom of page